Monday, September 1, 2014

Tindakkah anda terfikir tentang DAP?


Tindakkah anda terfikir yg strategi @LimGuanEng membawa masuk PPS dalam raptai merdeka yg temanya dicipta oleh dirinya sendiri.
Merupakan satu tindak cubaan menghalalkan satu organisasi haram yang bermotifkan tentera simpanan DAP yg mana bersiap siaga untuk apa jua tindakan DAP menentang kerajaan. Buktinya PPS pernah sertai himpunan Lynas sebagai pembantu malah mereka juga memacak bendera DAP dan jentera perayu undi dan sabotaj PRk baru-baru ini yg berlansung di Bukit Gelugur.

Malah PPS mempunyai senarai pangkat yang menyamai anggota tentera boleh diertikan sebagai mentauliahkan sebagai angkatan tentera khas untuk pulau pinang. Bezanya mereka belum ada senjata.

Selama 4 tahun penubuhan PPS, Lim Guan Eng telah berjaya merekrud anggota dari 1000 kepada 10000. Satu peningkatan yang drastik dan bayangkan jika ini dilanjutkan lagi 10 tahun? Berapa jumlah ahlinya?

Malah dengan jumlah 10k Lim Guan Eng berani mencabar PDRM dan andaikata mereka ada 100k apa yang mereka berani lakukan.

Tidakkah anda nampak agenda DAP.

Malah Sikap Lim Guan Eng amat berat untuk meluluskan rumah mudah milik adalah sebahagian agenda halus yang terkandung dalam agenda terbesar dap..

No comments:

Post a Comment